Szeretettel köszöntelek a Holt-Rábcáért Egyesület közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Holt-Rábcáért Egyesület vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Holt-Rábcáért Egyesület közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Holt-Rábcáért Egyesület vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Holt-Rábcáért Egyesület közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Holt-Rábcáért Egyesület vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Holt-Rábcáért Egyesület közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Holt-Rábcáért Egyesület vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ez történt a IV. Rábca Menti
Kulturális Örökségünk Fesztiválján, amelynek időpontja 2010. szeptember 18-a egy esős
szombati nap.
Reggel 6 órakor eső ellenére nagyon
sok horgász megjelent, a Dobsa téren megrendezett horgászversenyen.
9 órakor megtörtént a Fesztivál, és
a Főzőverseny megnyitója, után az egybegyűltek pálinkákat
kóstolhattak, a helyi méhész, Szémann Tamás felajánlásával.
A Főzőversenyen a helyi egyesületeken
kívül két intézmény képviselői vettek részt, és versengtek.
Nagyon finom ételek készültek el, köztük egy nagyon különleges,
kapros túrós csusza harcsapaprikással, amelyet a zsűri külön
díjjal jutalmazott meg. A háromtagú zsűri nagy lelkesedéssel
kóstolgatta a finomabbnál finomabb ételeket, melyek között volt
babgulyás, marhapörkölt.
A helyezettek sorrendje pedig így
alakult:
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!